AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalı koparmak

Kahve falında ağaç dalı koparmak

Kahve falında ağaç dalı koparmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ailesini hem gururlandıracağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet eder.

Kahve falında ağaç dalı koparmak gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalı budamak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacı dalı görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak çok daha fazla mesai harcayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın dalını kesmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir