AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzu dalında görmek

Kahve falında karpuzu dalında görmek

Kahve falında karpuzu dalında görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, işinin ehli durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında karpuzu dalında gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Kahve falında karpuzu dalında görmek gelirinden yana memnun olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında karpuz görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından karpuz koparmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Kahve falında gök karpuz görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz üzüm görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil karpuz görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz ekmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir