AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın dalında oturmak

Kahve falında ağacın dalında oturmak

Kahve falında ağacın dalında oturmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın dalında oturmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Kahve falında ağaç dalında oturmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Kahve falında ağacın dalında oturmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dalına oturmak tüm sorunlarının biteceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında dala oturmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek hobilerine eğileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın dalını kırmak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dalını kesmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç dalında yılan görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir