AnaSayfa / Genel / Kahve falında dakika saymak

Kahve falında dakika saymak

Kahve falında dakika saymak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dakika saymak gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında dakika saymak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saat ve dakika görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalettir.

Kahve falında geriye doğru saymak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta saymak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli saymak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk saymak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının para saydığını görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık para saymak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir