AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat ve dakika görmek

Kahve falında saat ve dakika görmek

Kahve falında saat ve dakika görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, ekmeğinin azalacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saat ve dakika gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında saat ve dakika görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işarettir.

Kahve falında dakika saymak işlerinin duracağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir saat görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı kol saati takmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı kol saati görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın saat görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında birinden hediye saat almak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir