AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının para saydığını görmek

Kahve falında babasının para saydığını görmek

Kahve falında babasının para saydığını görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, zor günlerden geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının para saydığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında babasının para saydığını görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında para alıp saymak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında altın ve para saymak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Kahve falında eski kağıt para saymak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının parasını saymak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para saydığını görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para bulmak ve saymak zenginliğin kapılarının açılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir