AnaSayfa / Genel / Kahve falında daire amirini görmek

Kahve falında daire amirini görmek

Kahve falında daire amirini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daire amirini gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında daire amirini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında müdür amir görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amir konuşmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında eski amirini görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir amiri görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski amiri görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir