AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında daha önce oturduğun evi gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce ölmüş birini görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir