AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, helal lokmalar yiyeceğine, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birine sarılmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında daha önce görmediği birini görmek karasızlık yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir