AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak kendisini Allah yoluna adayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında dişini yerinden çıkarmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında dişi yerinden çıkarmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek öz güven kazanacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerinden çıkmış kapı görmek tövbelerinin kabul olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında dişinin yerinden çıktığını görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir