AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ üzerinde kar görmek

Kahve falında dağ üzerinde kar görmek

Kahve falında dağ üzerinde kar görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, birçok iş teklifi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ üzerinde kar gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Kahve falında karlı dağda kaymak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında dağları karlı görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulur.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı dağa çıkmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağı görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dağ ve kar görmek koltuğunun yükseleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir