AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı bir dağ görmek

Kahve falında karlı bir dağ görmek

Kahve falında karlı bir dağ görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı bir dağ gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında karlı dağları aşmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında kar ve dağ görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağmış dağ görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında dağda kar görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında karlı dağlarda gezmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bilgiyle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağda kaymak işlerin günden güne daha da artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağlar görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir