AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadroya geçmek

Kahve falında kadroya geçmek

Kahve falında kadroya geçmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisine ev alacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, dertlerine çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadroya geçmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında kadroya geçmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kadrolu işe girmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kadroya girmek ardından yeni bir iş bulunacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadrolu iş görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadro görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadro almak güzel günlerin sona ereceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kadrolu olmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan geçmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir