AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunun önüne atlamak

Kahve falında kurşunun önüne atlamak

Kahve falında kurşunun önüne atlamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bereket ve zenginlik olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunun önüne atlamak gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Kahve falında kurşunun önüne atlamak büyük bir yenilgi alacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trenin önüne atlamak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın önüne atlamak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Kahve falında kurşun kalem satın almak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında olta kurşunu görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir