AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kar yağdığını görmek

Kahve falında mavi kar yağdığını görmek

Kahve falında mavi kar yağdığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işarettir.

Kahve falında mavi kar yağdığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında mavi kar yağdığını görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kar ve yağmurun yağdığını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek sorunların çözüleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında evine kar yağmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye kar yağdığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir