AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kar yağmak

Kahve falında üzerine kar yağmak

Kahve falında üzerine kar yağmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında üzerine kar yağmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında az kar yağdığını görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla kar yağdığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir