AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere kar yağdığını görmek

Kahve falında bir yere kar yağdığını görmek

Kahve falında bir yere kar yağdığını görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kötü noktalara geleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere kar yağdığını gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında bir yere kar yağdığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yere kar yağdığını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına tabir olunur.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında ağustos ayında kar yağdığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir