AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca kızı görmek

Kahve falında amca kızı görmek

Kahve falında amca kızı görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kasasının daha çok para dolacağına delalet eder.

Kahve falında amca kızı gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında amcasının kızını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca kızını görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca kızını öpmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amca kızını görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında amca kızını dövmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, edilen duaların tutacağına tabir olunur.

Kahve falında amca kızını hamile görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir