AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın yandığını görmek

Kahve falında dağın yandığını görmek

Kahve falında dağın yandığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın yandığını gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında dağın yandığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağların yandığını görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dağın yandığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında helikopterin yandığını görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında annemin yandığını görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir