AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların yandığını görmek

Kahve falında dağların yandığını görmek

Kahve falında dağların yandığını görmek zengin için yoksulluğa, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağların yandığını gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dağın yandığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yüksek tahsil yapacağına alamet eder.

Kahve falında dağların yandığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bir dağın yandığını görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının evinin yandığını görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında balığın yandığını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir hayvanın yandığını görmek engel tanımayan biri olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ağacın yandığını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında komşunun yandığını görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir