AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev çatısının yandığını görmek

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ev çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çatısının yandığını görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çatı yandığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev çatısı tamir etmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir