AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopterin yandığını görmek

Kahve falında helikopterin yandığını görmek

Kahve falında helikopterin yandığını görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında helikopterin yandığını gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Kahve falında helikopter yandığını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Kahve falında helikopterin yandığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, mutlu bir evliliğe inanılır.

Kahve falında yeşil helikopter görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendini helikopterde görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında helikoptere kullanmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi helikopter görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında helikopterle havalanmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir