AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dağın yandığını görmek

Kahve falında bir dağın yandığını görmek

Kahve falında bir dağın yandığını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir dağın yandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Kahve falında dağların yandığını görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bir dağın yandığını görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Kahve falında dağın yandığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin mutfağının yandığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para yandığını görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında priz yandığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında insan yandığını görmek fikirlerinin can bulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ateş yandığını görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir