AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek duaların kabul olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine inanılır.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak ticaret ehli kimse olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesinde görmek prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir