AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca kızını görmek

Kahve falında amca kızını görmek

Kahve falında amca kızını görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında amca kızını gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek hak yolundan ayrılmayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca kızını öpmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızına sarılmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine inanılır.

Kahve falında amca kızını hamile görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcamın kızını görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalet eder.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında amca kızını görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir