AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca kızıyla evlenmek

Kahve falında amca kızıyla evlenmek

Kahve falında amca kızıyla evlenmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, her istediğini alabileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcanın evlendiğini görmek umutlanacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında amca oğluyla evlendiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek sıkıntıdan kurtulacağına, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Kahve falında amca oğluyla evlenmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, işlerinde yenilikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir