AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tesbih almak

Kahve falında birinden tesbih almak

Kahve falında birinden tesbih almak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden tesbih almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında renkli tesbihler görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine tesbih vermek işinden uzaklaşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbihi birine vermek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye tesbih vermek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, işlerin kara geçeceğine delalettir.

Kahve falında eski tesbih görmek çözüm yolları bulamayacağına, şaşkın olacağına inanılır.

Kahve falında kuka tesbih görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işarettir.

Kahve falında tesbih etmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir