AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih topladığını görmek

Kahve falında tesbih topladığını görmek

Kahve falında tesbih topladığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih topladığını gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kopan tesbihi toplamak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tesbih topladığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden tesbih toplamak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih toplamak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi toplamak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağılan tesbihi toplamak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulur.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir