AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih tutmak

Kahve falında tesbih tutmak

Kahve falında tesbih tutmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, vaaz ve nasihate, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Kahve falında tesbih tutmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tesbih almak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel ameller işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih dizmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında tesbihat kitabı görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide tesbih görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işaret eder.

Kahve falında kopan tesbihi toplamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, zaferler kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok tesbih görmek sorunlarından kurtulacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbihi başkasına vermek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir