AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden tesbih almak

Kahve falında yerden tesbih almak

Kahve falında yerden tesbih almak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yerden tesbih almak gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında yerden tesbih toplamak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Kahve falında yerde tesbih bulmak adının her yerde geçeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden tesbih almak gelişmelerin olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih toplamak işlerinin günden güne açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tesbih görmek üzüntülerin daha da artacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih çekip dua etmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine tesbih vermek geniş bir rızka kavuşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir