AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yukarı çıkmak

Kahve falında arabayla yukarı çıkmak

Kahve falında arabayla yukarı çıkmak sıkıntılarının artacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında arabayla yukarı çıkmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, başarısız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işarettir.

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle yukarı çıkmak hastalıklarının iyileşeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir