AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan sel geldiğini görmek

Kahve falında dağdan sel geldiğini görmek

Kahve falında dağdan sel geldiğini görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan sel geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Kahve falında dağdan sel geldiğini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sel geldiğini görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında selin geldiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dağdan gelen sel görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur seli görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi sel almak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük sel görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir