AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan merdivenle inmek

Kahve falında dağdan merdivenle inmek

Kahve falında dağdan merdivenle inmek ondan kazanç elde edeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, gönül sızılarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bilgileri değerlendirip, onların doğrultularında davranabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan aşağı inmek bolluğun sürekli olacağına, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan iple inmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan kayarak inmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan koşarak inmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek dağdan inmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir