AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan aşağı koşmak

Kahve falında dağdan aşağı koşmak

Kahve falında dağdan aşağı koşmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, yolunda devam edeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Kahve falında dağdan aşağı koşmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iniş aşağı koşmak âlim kimselerden feyz alacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bayır aşağı koşmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuştan aşağı koşmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında dağdan aşağı inmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir