AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suya düşmek

Kahve falında akan suya düşmek

Kahve falında akan suya düşmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suya düşmek gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında akan suya düşmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına alamet eder.

Kahve falında akan su dere görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumdan akan su görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında akan yağmur suyu görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında akan suyu durdurmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, idealist kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında muslukta akan su görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir