AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca çocuğu görmek

Kahve falında amca çocuğu görmek

Kahve falında amca çocuğu görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ana baba duası alınacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca çocuğu gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Kahve falında amca çocuğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında amca çocuğu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş amca oğlunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş amcayı öpmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş amcanızı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek işlerinin çoğalacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcamın elini öpmek çıkış yolları bulacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir