AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca gelini görmek

Kahve falında amca gelini görmek

Kahve falında amca gelini görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca gelini gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında amcanın gelinini görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca gelini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Kahve falında amca karısı görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında amca oğlunu dövmek şansının yaver gideceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın eşini görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcasının kızını görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında amcanın elini tutmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir