AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda çatışma görmek

Kahve falında dağda çatışma görmek

Kahve falında dağda çatışma görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, çok kötü günler göreceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda çatışma gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında dağda çatışma görmek huzur içinde yatacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalettir.

Kahve falında çatısı açık ev görmek daha temkinli ve garantici olacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı çöktüğünü görmek her şeyin yenileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatışmada adam öldürmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısını görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında binanın çatısında olmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında çatışma görmek kirli işlere bulaşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir