Kahve falında çatısı açık ev görmek

Kahve falında çatısı açık ev görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çatısı açık ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında çatısı açık ev görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında açık çatı görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, mutlu bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında çatının açık olduğunu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında çatıdan eve girmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çatılı ev görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatısız ev görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir