AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı çöktüğünü görmek

Kahve falında çatı çöktüğünü görmek

Kahve falında çatı çöktüğünü görmek hidayete ereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına inanılır.

Kahve falında çatı çöktüğünü gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Kahve falında çatı çıkmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında çatışmada ölmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çatışma sesi duymak darlığa ve yokluğa düşeceğine, kişinin her işi severek yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş çatışma görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında yıkılmış çatı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin çatısının yıkılmasını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıda sallanmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, maddi anlamda feraha ermeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir