AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda birini aramak

Kahve falında dağda birini aramak

Kahve falında dağda birini aramak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, bir daha kopmayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, iyi zamanlar geçireceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sorumluluk alacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda birini aramak gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında dağda yol aramak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, mutluluğa ve neşeye delalet etmektedir.

Kahve falında dağda birini aramak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık aramak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında çizme aramak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantamı aramak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otelde oda aramak çok hayırlı adımların atılacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kömür aramak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında giysi aramak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir