AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantamı aramak

Kahve falında çantamı aramak

Kahve falında çantamı aramak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, maddi yükünün artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında çantamı aramak gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında çanta kaybetmek ve aramak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çantada anahtar aramak dara düşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında kaybolan çantayı aramak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantasını aramak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çantamı aramak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine inanılır.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, rızkında ve malından olacağına delalet eder.

Kahve falında hak aramak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılan aramak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir