AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysi aramak

Kahve falında giysi aramak

Kahve falında giysi aramak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında giysi aramak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Kahve falında giysi aramak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının giysisini giymek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında giysilerini kaybetmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giysi giymek ferah bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe giysili bebek görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında bebek giysisi almak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine giysi vermek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giysi aldığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir