AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık aramak

Kahve falında mezarlık aramak

Kahve falında mezarlık aramak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık aramak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, borçlanılacağına delalettir.

Kahve falında kayıp mezar aramak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar aramak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda define aramak şansının bahtının açılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarını aramak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin mezarını aramak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mezar aramak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir