AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda aslan görmek

Kahve falında dağda aslan görmek

Kahve falında dağda aslan görmek işlerinin yarım kalacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kalkınacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dağda aslan gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Kahve falında dağda aslan görmek hayırlı haberler getireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ aslanı görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulur.

Kahve falında aslan görüp korkmak kucaklaşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanla arkadaş olmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işarettir.

Kahve falında aslan ve yılan görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil aslan görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir