AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ aslanı görmek

Kahve falında dağ aslanı görmek

Kahve falında dağ aslanı görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dağ aslanı gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dağda aslan görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında dağ aslanı görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kuyruğu görmek üzüleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve falında aslan görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla aslan görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanı kafese koymak helal lokma yiyeceğine, sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında aslan dövmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslana sarılmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir