AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil aslan görmek

Kahve falında yeşil aslan görmek

Kahve falında yeşil aslan görmek büyük problemler yaşanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, hayattan her istediğini alacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil aslan gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Kahve falında yeşil aslan görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında aslan yavrusu görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında aslan ısırdığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan resmi görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı uzaktan görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında aslanlara yem olmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret eder.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir