AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın öldüğünü görmek

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kötüyse düzeleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işarettir.

Kahve falında aslanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Katılacağınız topluluklara ilişkin aktivitelerin karşılığını verebilir veya karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında aslanı öldürmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın birini öldürdüğünü görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında aslan tarafından öldürülmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, anne babanın üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan öldürmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında öldürülmüş aslan görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işarettir.

Kahve falında aslan ve inek görmek dik durmaya çalışacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir