AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tır görmek

Kahve falında yeşil tır görmek

Kahve falında yeşil tır görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tır gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında yeşil tır görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı tır görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işarettir.

Kahve falında tıravesti görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tır kullandığını görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü tır görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir