AnaSayfa / Genel / Kahve falında tır sahibi olmak

Kahve falında tır sahibi olmak

Kahve falında tır sahibi olmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bereketli yağmurlara, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında tır sahibi olmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında tır sahibi olmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tır görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tır kamyon görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kötü sözler duyulacağına işarettir.

Kahve falında tır kazası görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırmalayan kedi görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tır şöförü olduğunu görmek üzüntü duyacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tır sürmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tır park etmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir